Porovnání pásků

Anonym

Pridané: 01.12.2018 19:42:56

100%

Perfektní E-Shop se širokým výběrem a skvělým servisem.

Dodacia lehota

Kvalita dopravy

Kvalita komunikácie

Anonym

Pridané: 26.11.2018 11:16:37

100%

+ RYCHLÉ DODÁNÍ

Kvalita komunikácie

Anonym

Pridané: 14.11.2018 15:09:30

80%

rychlost dodání

Prehľadnosť obchodu

Kvalita komunikácie

Anonym

Pridané: 08.11.2018 19:07:49

0%

+ vše O.K.

Dodacia lehota

Kvalita dopravy

Kvalita komunikácie

Anonym

Pridané: 31.10.2018 17:42:28

10%

Obchod se neuskutečnil Objednávka zrušena obchodem Pro chybějící zboží Asi neobjednávají další

Reakcia obchodu:

Nerozumieme prečo sa táto pani odhodlala k takémuto niečomu ako je táto recenzia. Pani si objednala vypredaný produkt. Je teda jasné, že sa produkt nedá doručiť. Bola informovaná o jeho dodacej dobe. Nerozumieme teda prečo píše, že "asi neobjednávají další". Napísali sme jej, že ak s dlhou dodacou dobou VYPREDANÉHO produktu súhlasí, má nám dať vedieť a objednávku jej obnovíme, pričom všetky ostatné zubné pasty z nabídky sú SKLADOM a pokojne si môže objednať čokoľvek iné, dokonca s ponúknutou zľavou. Nenapísala nič... Všetok tovar máme skladom. Pani ale možno schválne objednala práve tú pastu, ktorá bola vypredaná. Nevieme čo presne týmto sledovala, ale túto "recenziu" treba ignorovať, keďže nie je na mieste a nevypovedá úplne o realite. Belici-pasky.com

Prehľadnosť obchodu

Kvalita komunikácie

Anonym

Pridané: 30.10.2018 09:43:27

100%

Skvělé služby. Dodání do druhého dne. Výrobky jsou výborné.

Dodacia lehota

Kvalita dopravy

Prehľadnosť obchodu

Kvalita komunikácie

Anonym

Pridané: 29.10.2018 09:58:58

100%

+ Kvalitní zboží - Made in USA.

- Trochu vyšší cenová hladina.

Dodacia lehota

Kvalita dopravy

Prehľadnosť obchodu

Kvalita komunikácie

Anonym

Pridané: 29.10.2018 12:36:22

90%

+ spokojenost s produktem, mám již podruhé

- delší doba dodání

Reakcia obchodu:

Ďakujeme za pozitívne hodnotenie. Čo sa týka Vašej poznámky o dlhšej dobe dodania, tak tejto poznámke nerozumieme, keďže doba dodania bola do 24 hodín. Skontrolovali sme tracking zásielky, skontrolovali sme čas uskutočnenia objednávky a je to tak, zásielka Vám bola doručovaná v piatok, pričom objednávku ste uskutočnili vo štvrtok ráno. Rýchlejšie sa to skutočne nedá. Nikto Vám nedoručí zásielku rýchlejšie ako do 24 hodín. Ďakujeme. Belici-pasky.com

Dodacia lehota

Kvalita dopravy

Prehľadnosť obchodu

Kvalita komunikácie

Anonym

Pridané: 29.10.2018 08:56:48

0%

+ rychlost

- není možná platba kartou/ online

Dodacia lehota

Kvalita dopravy

Prehľadnosť obchodu

Kvalita komunikácie

Anonym

Pridané: 28.10.2018 20:51:22

100%

+ rychlé dodání

+ přesné a pravdivé popisky

+ kvalitní zboží

Fungující přípravky, žádné falešně chvalné sliby značek, které známe z drogérií. Opravdu to funguje. :)

Prehľadnosť obchodu

Kvalita komunikácie

Anonym

Pridané: 13.10.2018 22:46:39

90%

Skvělý obchod.

Dodacia lehota

Kvalita dopravy

Prehľadnosť obchodu

Kvalita komunikácie

Anonym

Pridané: 16.10.2018 11:41:10

100%

+ velmi rychlé doručení

Rychlé dodání, ale objednala jsem si a obdržela bělící pásky Whitening+Therapy, ne Procter & Gamble, Crest 3D BRILLIANCE Professional Effects + 20% BONUS, 48 ks, jak je uvedeno v tomto dotazníku

Reakcia obchodu:

Ďakujeme za pozitívnu recenziu. Chybné spárovanie produktu na heureke si nevšímajte. Ide len o menšiu chybu heureky pri zatrieďovaní produktov z xml feedu e-shopu. Belici-pasky.com

Dodacia lehota

Kvalita dopravy

Prehľadnosť obchodu

Kvalita komunikácie

Anonym

Pridané: 28.09.2018 12:54:19

100%

+ Naprostá spokojenost, není absolutně co vytknout :) doporučuji

- žádná nevýhoda není :)

Dodacia lehota

Kvalita dopravy

Prehľadnosť obchodu

Kvalita komunikácie

Anonym

Pridané: 21.09.2018 09:42:12

100%

+ Rychle dodani

+ Presny popis produktu

+ Porovnani produktu a rady

Dodacia lehota

Kvalita dopravy

Prehľadnosť obchodu

Kvalita komunikácie

Anonym

Pridané: 01.09.2018 16:23:13

100%

+ Opravdu funguje

+ Mám velké balení ale stačilo by i nabízené poloviční, nadruhou stranu pásky se nezkazí a zásoba se bude hodit

Citlivost zubů se krátkodobě zvýší, což se stane i při bělení u zubaře. Citlivost se za den vrátí do normálu. Doporučuji

Dodacia lehota

Kvalita dopravy

Prehľadnosť obchodu

Kvalita komunikácie

Anonym

Pridané: 22.10.2018 17:13:30

80%

- Koupila jsem si celé balení pásků a přišlo mi bez krabice. Mají tam sice napsáno, že je to z důvodu snížení nákladů na přepravu, což je divné, protože ostatní pásky jsou dodávány s krabicí. Už tohle vyvolává pocit odlišného zboží.

Reakcia obchodu:

Vážený zákazník, je to presne ako píšete = "je to tam napísané", takže o tom viete dopredu ešte pred zakúpením produktu. Naozaj sa nie je čomu čudovať. Jednoducho tento produkt takto ponúkame, pretože má nadrozmernú krabicu, to je všetko. Ostatné produkty nemajú krabičky také veľké ako pásiky Supreme. Produkt je naozaj odlišný, presne ako píšete. Má veľkú krabicu, asi 4krát väčšiu ako ostatné druhy pásikov Crest... Ak ste ale chceli produkt v krabici, stačilo povedať. Za príplatok by sme Vám ponúkli rovnaký produkt v krabici. V našom slovenskom e-shope Bieliace-pasiky.com ponúkame aj variantu v krabici (drahšiu), aj variantu bez krabice (s ušetrenými nákladmi na poštovné z USA = čiže lacnejšiu variantu, ktorú ste si objednali aj Vy). Nie je za tým žiadna finta, žiadny fígeľ, je to jednoducho tak a je to tak napísané aj v popise produktu, ktorý ste si objednali. Nie je sa teda čomu čudovať, objednali ste si produkt bez krabice, preto ste obdržali produkt bez krabice, takže akékoľvek domnienky či podozrenia sú úplne zbytočné. Sme overený e-shop, ktorý tu a tiež v ďalších dvoch krajinách EÚ pôsobí stabilne už skoro 8 rokov, takže u nás naozaj nemusíte mať žiadne pochybnosti. Ďakujeme za pochopenie. Belici-pasky.com

Dodacia lehota

Kvalita dopravy

Prehľadnosť obchodu

Kvalita komunikácie

Anonym

Pridané: 28.08.2018 11:00:23

100%

ok

Prehľadnosť obchodu

Kvalita komunikácie

Anonym

Pridané: 03.09.2018 16:35:43

90%

Balíček jsem dostala velmi rychle-do druhého dne. Dalo se platit kartou, super.

Dodacia lehota

Kvalita dopravy

Prehľadnosť obchodu

Kvalita komunikácie

Anonym

Pridané: 24.08.2018 19:24:19

100%

+ rychlé doručení

- žádné mínusy

Dodacia lehota

Kvalita dopravy

Prehľadnosť obchodu

Kvalita komunikácie

Anonym

Pridané: 17.08.2018 09:44:06

100%

rychlé jednání super

Dodacia lehota

Kvalita dopravy

Prehľadnosť obchodu

Kvalita komunikácie

Anonym

Pridané: 07.08.2018 19:40:49

80%

+ Kvalita

- nic

Doporučuji si pečlivě přečíst, pro koho jsou ty belici pasky opravdu určeny. Jelikož mě pomohli tak na 60%.

Dodacia lehota

Kvalita dopravy

Prehľadnosť obchodu

Kvalita komunikácie

Anonym

Pridané: 02.08.2018 16:03:24

100%

Rychlost odeslání, kvalitní zboží

Dodacia lehota

Kvalita dopravy

Prehľadnosť obchodu

Kvalita komunikácie

Anonym

Pridané: 23.07.2018 09:19:59

100%

+ super

Dodacia lehota

Kvalita dopravy

Prehľadnosť obchodu

Kvalita komunikácie

Anonym

Pridané: 22.07.2018 13:23:03

100%

+ vychlost doruceni

+ prehledny navod na pouziti ve dvou jazycich

Dodacia lehota

Kvalita dopravy

Prehľadnosť obchodu

Strana 1/15

1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 15