Porovnání pásků
Overený zákazník

Linda

Pridané: 02.03.2018 12:28:38

100%

+ přehlednost obchodu

+ platba na dobírku

+ rychlost odeslání

+ přehledný popis jednotlivých výrobků

Dodacia lehota

Kvalita dopravy

Prehľadnosť obchodu

Kvalita komunikácie

Overený zákazník

Marco

Pridané: 23.02.2018 12:31:47

100%

+ rychlost dodání, spokojenost

Dodacia lehota

Kvalita dopravy

Prehľadnosť obchodu

Kvalita komunikácie

Overený zákazník

Petru Gabriela

Pridané: 11.02.2018 10:06:16

100%

Velmi rychlé dodání do 2. dne. Nakupuji zde opakovaně a jsem velmi spokojená.

Dodacia lehota

Kvalita dopravy

Prehľadnosť obchodu

Kvalita komunikácie

Anonym

Pridané: 30.01.2018 12:03:15

10%

+ rychlé doručení zboží

- Pro mě nepříjemná komunikace s pracovnicí na info- centru. Dává velmi na vědomí zákazníkovi, jak moc chce zboží prodat. To ve mě nevzbuzuje důvěru. Zboží jsem vrátila.

Viz. nevýhoda

Reakcia obchodu:

Táto recenzia nás veľmi šokuje, keďže sa vôbec nezakladá na pravde. Je to veľmi podivný spôsob ako očierňovať dobré meno predajcu. Netušíme prečo to táto pani robí. Nikto jej nikdy nechcel nič nasilu predať, práve naopak. Po tom ako si produkt sama zakúpila nás kontaktovala a pýtala sa nejaké otázky, ktoré jej boli zodpovedané. Najprv si produkt kúpila, potom si nebola istá či jej bude účinkovať, keďže pred pár dňami bielila silným peroxidom v produkte Opalescence a ani ten jej nedokázal pomôcť. Takže jej bolo všetko veľmi podrobne vysvetlené a nakoniec sme pridali aj túto vetu: „...mozete produkt zaslat naspat na nasu adresu a peniaze Vam budu v plnej vyske vratene.“ Vôbec teda nerozumieme prečo sa nás táto pani snaží takýmto nekalým spôsobom očierňovať a tvrdí, že jej chceme produkt nasilu predať. Sami sme jej navrhli, že ak ho použiť nechce, môže nám ho vrátiť na našu adresu. A čo je podľa nás veľkou pridanou hodnotou a malo by byť chápané ako pozitívum a maximálne prozákaznícky prístup, zákazníčke sme nabídli aj toto, citácia z emailu: „V poriadku, dakujeme za vysvetlenie. My uplatnujeme americky princip zaruky, takze tak ako sa pise aj na obale vyrobku, naozaj plati, ze ak nebudete s vysledkom spokojna, vratime Vam peniaze, alebo pripadne zasleme dalsi produkt na dobielovanie zubov zadarmo (pasiky Crest Monthly Whitening Boost), ci niektoru zo zubnych past pre dosiahnutie spokojnosti s vysledkom.“ Boli jej do mailu napísané aj rôzne rady ako by sa mali zuby bieliť a odporučili sme jej dať si v bielení radšej pauzu, keď len teraz bielila peroxidom v Opalescence. A zrazu príde takáto recenzia. Skutočne jej zmýšľaniu nerozumieme a veľmi nás táto pani sklamala. Objednávky má u nás samozrejme pre budúcnosť zablokované, keďže je snáď ľudsky pochopiteľné, že takýchto zákazníkov nechce žiadny e-shop. Najprv si objedná produkt, ktorý chce. Potom začne špekulovať či jej produkt naozaj pomôže. Potom jej je navrhnuté, aby produkt vrátila naspäť na našu adresu a vrátime jej peniaze, alebo nech ho vyskúša a ak nebude spokojná, vrátime jej peniaze. A nakoniec napíše takúto recenziu, že my jej chceme nasilu predať produkt??? Veľmi sa čudujeme tomuto zmýšľaniu tejto pani. Zákazníčka zaslala produkt naspäť na našu českú adresu a peniaze jej budú samozrejme vrátené hneď ako si pôjdeme pre jej zásielku na poštu. Zaujímavé je, že zákazníčka nám naspäť poslala len pásiky, ale neposlala darček, ktorý bol v zásielke vložený (malá bieliaca zubná pasta Crest). A nakoniec dá takúto recenziu... Zhrnutie: - zásielka bola dodaná do 24 hodín zo Slovenska, čo je skutočne maximálna možná rýchlosť - zákazníčke bolo dodané presne to, čo si objednala + darček v podobe zubnej pasty - zákazníčke po jej pochybovaní o produkte bolo ponúknuté vrátenie produktu alebo vyskúšanie produktu zadarmo na naše náklady - zákazníčka produkt vrátila a dostáva svoje peniaze naspäť - zákazníčka očierňuje naše meno v recenzii tým, že tvrdí nepravdy o tom, že sa jej snažíme nasilu niečo predať. Každý nech si urobí svoj názor. Ďakujeme. CEO Belici-pasky.com

Dodacia lehota

Kvalita dopravy

Prehľadnosť obchodu

Kvalita komunikácie

Anonym

Pridané: 16.01.2018 23:03:07

100%

+ Naprostá spokojenost

+ Super

+ Nakupuji z domova

Dodacia lehota

Kvalita dopravy

Prehľadnosť obchodu

Kvalita komunikácie

Anonym

Pridané: 16.01.2018 09:27:30

100%

+ Rychlá dodavka

Dodacia lehota

Kvalita dopravy

Prehľadnosť obchodu

Kvalita komunikácie

Anonym

Pridané: 20.12.2017 16:57:47

100%

+ Prehlednost stranek

+ Bleskove odeslani

Dodacia lehota

Kvalita dopravy

Prehľadnosť obchodu

Kvalita komunikácie

Anonym

Pridané: 18.12.2017 11:12:15

100%

Objednávka byla celkem rychle vyřízena.

Dodacia lehota

Kvalita dopravy

Prehľadnosť obchodu

Kvalita komunikácie

Anonym

Pridané: 12.12.2017 15:00:19

100%

+ rychlost dodání

+ kvalita zboží

- není možné platit převodem

Dodacia lehota

Kvalita dopravy

Prehľadnosť obchodu

Kvalita komunikácie

Overený zákazník

Tomdra

Pridané: 29.11.2017 16:49:20

100%

+ přehledné stránky

+ srovnávač bělících pásků

Dodacia lehota

Kvalita dopravy

Prehľadnosť obchodu

Kvalita komunikácie

Anonym

Pridané: 14.11.2017 10:17:06

100%

+ Vyhodu

Prehľadnosť obchodu

Kvalita komunikácie

Overený zákazník

Lucie V.

Pridané: 10.11.2017 23:47:52

100%

+ Rychlé doručení

+ Sleva 10% na příští nákup

Dodacia lehota

Kvalita dopravy

Prehľadnosť obchodu

Kvalita komunikácie

Overený zákazník

verca.sandova

Pridané: 26.10.2017 11:31:33

100%

+ rychlost dodání

Dodacia lehota

Kvalita dopravy

Prehľadnosť obchodu

Kvalita komunikácie

Overený zákazník

Terezz

Pridané: 20.10.2017 08:53:52

100%

+ rychlost dodání do 2 prac.dnů

+ spolehlivost

+ komunikace se zákazníkem po emailu

- zatím o žádném nevím

Dodacia lehota

Kvalita dopravy

Prehľadnosť obchodu

Kvalita komunikácie

Overený zákazník

Petunie

Pridané: 06.10.2017 12:57:25

100%

přehlednost, dostupnost zboží

Dodacia lehota

Kvalita dopravy

Prehľadnosť obchodu

Kvalita komunikácie

Overený zákazník

janinka

Pridané: 02.10.2017 12:20:34

100%

Jsem velmi spokojena. Jsou velmi flexibilní a vždy nějaký dárek. Navíc jejich zboží je perfektní.

Dodacia lehota

Kvalita dopravy

Prehľadnosť obchodu

Kvalita komunikácie

Overený zákazník

Dadka

Pridané: 02.10.2017 09:51:38

100%

spokojenost

Dodacia lehota

Kvalita dopravy

Prehľadnosť obchodu

Kvalita komunikácie

Anonym

Pridané: 29.09.2017 10:32:44

0%

za cenu 180g zubních past přišly 80g........naposledy

Reakcia obchodu:

***** Túto recenziu poprosíme brať za irelevantnú. Vysvetlenie nižšie ***** Vážený zákazník, je nám ľúto, že ste si neprečítali, čo si objednávate. Pri popise Vami objednanej pasty Baking Soda je jasne uvedená gramáž 82 g. Mali ste to jasne napísané aj na faktúre. Nerozumieme Vášmu rozhorčeniu. Vyplýva však len a len z Vašej chyby, čiže s týmto my naozaj nič neurobíme. Vždy si treba prečítať čo si vlastne objednávam a nepísať bez rozmýšľania takéto nezmysly. Doteraz ste nás nikdy nijako nekontaktovali. Až teraz pri tejto recenzii sa vlastne dozvedáme, že sa Vám niečo nepozdávalo. Takto sa veci neriešia. Hneď bez rozmýšľania osočovať e-shop, ktorý za nič nemôže a hanobiť tak jeho dobré meno neprávom!!! My skutočne nemôžeme za to, že Vy si neprečítate popis produktu. Ďakujeme za pochopenie. Belici-pasky.com *** Táto recenzia je irelevantná a nemá žiadnu výpovednú hodnotu. ***

Dodacia lehota

Kvalita dopravy

Prehľadnosť obchodu

Kvalita komunikácie

Overený zákazník

Lenka

Pridané: 27.09.2017 09:35:52

100%

+ odborný popis produktu za celkem slušnou cenu, přiložen podrobný návod na použití

- nic

Dodacia lehota

Kvalita dopravy

Prehľadnosť obchodu

Kvalita komunikácie

Overený zákazník

Niki

Pridané: 21.08.2017 12:54:04

100%

+ super rychlé vyřízení objednávky a odeslání

+ kvalita zboží

+ jediný obchod prodávající pásky Crest

- nemožnost placení kartou či převodem

Dodacia lehota

Kvalita dopravy

Prehľadnosť obchodu

Kvalita komunikácie

Anonym

Pridané: 29.08.2017 14:44:21

100%

výhoda - slevový kupon na příští nákup

Dodacia lehota

Kvalita dopravy

Prehľadnosť obchodu

Kvalita komunikácie

Overený zákazník

Jitka

Pridané: 28.07.2017 01:33:27

100%

Přípravky jsem objednávala na základě doporučení dentální hygienistky a jsem mile překvapena. Kvalitní ošetření v ordinaci nenahradí, ale jako podpůrné bělení perfektní ( pokud hygienu dodržujete pravidelně ). Komunikace s obchodem skvělá, rychlá, efektivní. Nebyl problém.

Dodacia lehota

Kvalita dopravy

Prehľadnosť obchodu

Kvalita komunikácie

Overený zákazník

Kata

Pridané: 21.07.2017 12:59:24

100%

+ zboží dorazilo už po dvou dnech

+ se společností PPL jsem měla vždy dobré zkušenosti

+ kdysi jsem používala tyto produkty dovezené přímo z USA, a přijde mi, že je to ta samá kvalita, takže za mě můžu jen doporučit

+ vyzkoušela jsem i jiný e-shop, ale kvalita se mi zdála horší, jsem ráda, že jsem objevila tyto stránky

+ na další nákup přišla i sleva na poštovné, to potěší:)

Dodacia lehota

Kvalita dopravy

Prehľadnosť obchodu

Kvalita komunikácie

Overený zákazník

Petr

Pridané: 24.07.2017 13:01:43

100%

+ Velmi dobrý produkt, s rychlým dodáním.

Dodacia lehota

Kvalita dopravy

Prehľadnosť obchodu

Kvalita komunikácie

Strana 1/13

1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 13