Porovnání pásků

0 ks 0 Kč

Anonym

Pridané: 15.06.2020 07:34:16

100%

ok

Dodacia lehota

Kvalita dopravy

Kvalita komunikácie

Anonym

Pridané: 11.06.2020 09:21:35

100%

+ účinek jsem viděla již po první aplikaci

+ zuby se mi vybělily o několik odstínů

+ po okamžitém skvělém výsledku zakoupila celá rodina :D

Dodacia lehota

Kvalita dopravy

Kvalita komunikácie

Anonym

Pridané: 10.06.2020 13:42:27

100%

+ Není co vytknout

Dodacia lehota

Kvalita dopravy

Kvalita komunikácie

Anonym

Pridané: 05.06.2020 17:10:27

100%

Skvělé produkty, rychlá doba dodání, naprostá spokojenost

Dodacia lehota

Kvalita dopravy

Kvalita komunikácie

Anonym

Pridané: 03.06.2020 16:04:15

100%

+ Kvalita

+ Rychlé dodaní

Zubní pasta Crest skladem

Dodacia lehota

Kvalita dopravy

Kvalita komunikácie

Anonym

Pridané: 03.06.2020 06:35:38

100%

Jsem naprosto spokojená. Rychlost vyřízení objednávky!

Dodacia lehota

Kvalita dopravy

Kvalita komunikácie

Anonym

Pridané: 01.06.2020 06:35:42

100%

Rychlé dodání, goood!

Dodacia lehota

Kvalita dopravy

Kvalita komunikácie

Anonym

Pridané: 31.05.2020 20:11:08

100%

+ Vse perfektni, pasky Supreme opravdu viditelne beli jiz po nekolika pouzitich!

Dodacia lehota

Kvalita dopravy

Kvalita komunikácie

Anonym

Pridané: 30.05.2020 08:55:01

100%

+ Rychlé dodání, vše v pořádku.

Dodacia lehota

Kvalita dopravy

Kvalita komunikácie

Anonym

Pridané: 28.05.2020 10:41:50

100%

+ Naprostá spokojenost! Bezproblémová komunikace,rychlé doručení a skvělé produkty!

Dodacia lehota

Kvalita dopravy

Kvalita komunikácie

Anonym

Pridané: 27.05.2020 15:40:07

100%

Pásky jsou skvělé v tom, že bělí okamžitě. Výsledek je vidět po prvních aplikacích. Zatím nejlepší v tomto ohledu. Jediné mínus je, že nedrží tak pevně na zubech jako jiné. Kloužou a lehce se zmuchlají, aplikace je možná pouze de zavřenými ústy. Jinak super!

Reakcia obchodu:

Vážený zákazník, ďakujeme za pozitívnu recenziu. Čo sa týka toho, že pásiky jemně kloužou, tak je to spôsobené tým, že ste si neobjednali pásiky s Advanced seal technológiou silnejšieho prilepenia. Vami objednané pásiky Supreme sú jediné pásiky z celej ponuky značky Crest, ktoré túto technológiu silnejšieho prilepenia nemajú. Všetky ostatné pásiky z ponuky ju majú. Je to v popise produktu aj uvedené a uvádza sa to taktiež aj vo všetkých prehľadoch a porovnávacích tabuľkách na webstránke. Každopádne nejde o nejaké veľké negatívum tohto produktu. Nie je nutné, aby pásiky držali tak silno, že sa nebudú môcť pohnúť. K bieleniu zubov dochádza aj tak. Ďakujeme. Belici-pasky.com

Dodacia lehota

Kvalita dopravy

Kvalita komunikácie

Anonym

Pridané: 26.05.2020 09:58:12

40%

+ Pasta, která opravdu perfektně vybělí zuby.

- U pasty chyběla ochranná alobalová folie a pasta byla namačkaná. V současné situaci a době pandemie covid 19 zcela nehygienické balení.

- Vysoká cena pasty.

U pasty chyběla ochranná alobalová folie a pasta byla namačkaná. V současné situaci a době pandemie covid 19 zcela nehygienické balení. Vysoká cena pasty.

Reakcia obchodu:

ŽIADNA ZUBNÁ PASTA CREST NEMÁ ALOBALOVÚ FÓLIU! A je to tak už 65 rokov... Nie je to potrebné, keďže pasty sú uzatvorené vákuovo. Toto je skutočne neférová a arogantná "recenzia". Načo si táto pani objednávala túto zubnú pastu a prečo ju nevrátila, ale takýmto nekalým spôsobom nám úplne zbytočne ponižuje našu dlhodobú dobrú povesť a našu dlhodobú, už 9-ročnú) prácu? My tieto pasty nevyrábame. Vyrába ich gigant Procter and Gamble a to už približne od roku 1955. Ešte nikdy za tých 65 rokov nikomu nevadilo, že pasty Crest nemajú alobalové fólie, len tejto pani. Ak sa jej nepáči pasta objednávaná cez e-shop a dodaná až z USA, navyše podľa nej vraj drahá, tak prečo si proste nejde kúpiť nejakú lacnú pastu do drogérie, keď je taká prestrašená z pandémie? Vákuovo uzavretá zubná pasta, navyše uzatvorená v krabičke predtým nikdy neotvorenej (čiže tuby sa nikto nikdy okrem tejto pani nedotkol, len stroj v továrni v Cincinnati) a pandémia covidu. Aj táto nezmyselná spojitosť krásne vyskresľuje nezmyselnosť tejto "recenzie"... Pani sa snaží silou mocou nejako náš e-shop očierniť. Našťastie je tu veľké množstvo serióznych recenzií a to nielen tu, ale aj v našom slovenskom (1018 recenzíí) či maďarskom e-shope: https://obchody.heureka.sk/bieliace-pasiky-com/recenze/ Pani píše, že pasta bola namačkaná. Toto je ďalší nezmysel. Pasty sem putujú tisíce kilometrov až z USA a po ceste zažívajú mierne otrasy, čím môže vzniknúť mierna miniatúrna nesymetrickosť na tube, ale to neznamená poškodenie, ani nič podobné. Pasta v žiadnom prípade nebola nijako poškodená. Pani nám ju sama odfotila. Pasta bola na 100% nepoškodená a nedotknutá, takže pani dokonca v recenzii klame. Navyše píše o vysokej cene, tak načo si ju potom objednávala, keď sa jej zdá cena vysoká? Veď to predsa nejde dokopy. Za kvalitu sa platí. Ak nechce kvalitu, nech si kúpi inú pastu za 30 Kč. Takúto nezmyselnú "recenziu" sme tu už naozaj dlho nemali. Recenziu treba ignorovať. je tu množstvo serióznych recenzií. Belici-pasky.com

Kvalita komunikácie

Anonym

Pridané: 26.05.2020 21:37:05

100%

+ Rychlost odeslání

+ Vše proběhlo v pořádku

Určitě doporučuji.

Dodacia lehota

Kvalita dopravy

Kvalita komunikácie

Anonym

Pridané: 25.05.2020 16:09:05

20%

První várky, mi zuby mocnezesvětlila, ta druhá/silnější jsem objednala/mi rozleptala patro, mám opar, vysušené rty, zuby jsou přecitlivělé, bolí, pálí a barva skoro stejná.

Reakcia obchodu:

Už na základe veľkého množstva pozitívnych recenzií vychádzajúcich z dostatočne veľkej štatistickej vzorky našich zákazníkov, je úplne zrejmé, že tu nejde o problém produktu. Tieto produkty nemajú ako spôsobiť takéto problémy ako opar, pálenie a podobne. Zvýšená citlivosť zubov je pri každom účinnom bielení zubov úplné normálna vec, ale ostatné vymenované veci nie. Problém nie je v produkte. Treba sa lepšie starať o ďasná a ústnu dutinu, zvyšovať imunitu a podobne. Za tieto záležitosti, ktorými trpí táto pani, produkt jednoducho nemôže. Belici-pasky.com

Dodacia lehota

Kvalita dopravy

Kvalita komunikácie

Anonym

Pridané: 26.05.2020 08:05:54

100%

rychlé vyřízení objednávky

Dodacia lehota

Kvalita dopravy

Kvalita komunikácie

Anonym

Pridané: 12.05.2020 10:12:52

100%

Nakupuji zde pravidelně, bez problémů, doporučuji

Dodacia lehota

Kvalita dopravy

Kvalita komunikácie

Anonym

Pridané: 06.05.2020 12:17:41

100%

+ Vše v pořádku

Dodacia lehota

Kvalita dopravy

Kvalita komunikácie

Anonym

Pridané: 06.05.2020 17:07:41

100%

Rychlost

Dodacia lehota

Kvalita dopravy

Kvalita komunikácie

Anonym

Pridané: 04.05.2020 11:56:08

10%

- nemají kontaktní telefon

- platba pouze dobírkou

- firma z USA co neuvadi kontakt v CR

Je mi líto, ale provozovatele tohoto obchodu (EU Financial 2012 LLC) skutečně doporučit nemohu. Jediným způsobem platby je dobírka, prý z toho důvodu, že nikdo bezhotovostní platbu (bankovní převod, platbu kartou apod.) nechce. Telefonní kontakt také není, můžete se tedy obrátit pouze na email, ze kterého píše nějaká paní slovensky, její jméno prý není důležité (dotazoval jsem se s kým si píšu). Cituji: "Pise Vam eshop Belici-pasky.com, to je pre Vas podstatne." U bělících prostředků na bázi peroxidu je pak zásadní expirační doba produktu, neboť časem i špatným skladováním se jeho účinnost snižuje. Výrobce udává dobu 24 měsíců, tento eshop doručí zboží s minimální dobou spotřeby vyšší než 3 měsíce. Potom co mi paní napsala toto jsem ztratil zbytek důvery: "No, pane, zacinate by dost neprijemny a zbytocne to natahujete. Ak to budete takto dalej natahovat, tak Vam dnes nic neposleme. Nejake zbytocnosti si nechajte pre seba…". Na závěr tedy dodám, že jejich adresou je 19958 Coastal Highway null, Lewes, Delaware, USA!

Reakcia obchodu:

Túto recenziu treba ignorovať, keďže tu ide o záškodníka. Tento pán tu síce píše hneď na začiatku že "je mu ľúto", ale ľúto mu to nie je, keďže bol OD PRVÉHO MAILU VEĽMI NEPRÍJEMNÝ A ÚTOČNÝ. Nerozumieme načo u nás vlastne objednával, keď nemal vôbec v pláne nechať si objednávku odoslať. Je tu dostatočné množstvo reálnych serióznych recenzií. V tejto "recenzii" sa píšu samé nepravdy. Veľmi nás šokuje najmä to nezmyselné tvrdenie, že vraj doručujeme pásiky s dobou spotreby 3 mesiace. To je úplný nezmysel. Väčšina pásikov na našom sklade má dobu expirácie 1,5-2,5 roka... Sme naprosto seriózny e-shop, ktorý je na trhu už 9 rokov a naše pozitívne recenzie sú jasným dôkazom toho, že táto "recenzia" nevypovedá o pravde. - platba kartou je možná - u kuriéra. Platbu kartou nie je povinný mať žiadny e-shop implementovanú. Aj tomuto pánovi to bolo vysvetlené, že platby kartou sme mali, ale nikto ich nevyužíval, tak sme túto spoplatnenú platobnú bránu zrušili. Dostával jasné a presné a slušné odpovede, ale tie mu nestačili. Okamžite reagoval prudkými útokmi, vyhrážkami, vyhrážal sa ohováraním, vyhrážal sa aj recenziou, pritom s nami nemal žiadnu skúsenosť. Len tú, že si vybral platbu na dobierku a nevedel online zaplatiť kartou... - tento pán bol v jeho mailoch naozaj veľmi nepríjemný a útočný a to od prvej chvíle. Dokazuje to aj táto jeho nezmyselná "recenzia". - slovenčina je príbuzný jazyk v ČR, máme plné právo ním hovoriť aj písať - aj americká firma má právo podnikať Treba to jednoducho ignorovať. Žiaľ, aj s takýmito ľuďmi sa občas každý e-shop stretne. Našťastie je tu dostatok serióznych recenzií uskutočnených na veľkej štatistickej vzorke. Belici-pasky.com

Kvalita komunikácie

Anonym

Pridané: 04.05.2020 08:09:14

100%

+ Rychlost

Dodacia lehota

Kvalita dopravy

Kvalita komunikácie

Anonym

Pridané: 29.04.2020 14:07:31

100%

vše bylo super

Dodacia lehota

Kvalita dopravy

Kvalita komunikácie

Anonym

Pridané: 27.04.2020 08:16:42

100%

+ Rychlé dodání

Dodacia lehota

Kvalita dopravy

Kvalita komunikácie

Anonym

Pridané: 25.04.2020 21:46:02

100%

+ Velmi rychle dodání

Zatím žádná

Dodacia lehota

Kvalita dopravy

Kvalita komunikácie

Anonym

Pridané: 27.04.2020 05:52:52

100%

Výborná spolupráce

Dodacia lehota

Kvalita dopravy

Kvalita komunikácie

Strana 1/20

1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 20