Porovnání pásků

0 ks 0 Kč

Anonym

Pridané: 04.10.2016 21:00:48

100%

+ Zbozi, ktere neni nikde jinde dostupne.

- Zadne.

Nejrychlejsi vyrizeni objednavky,jake jsem kdy zazila. Bonusem byl kupon se slevovym kodem. Chvalim!

Dodacia lehota

Kvalita dopravy

Prehľadnosť obchodu

Kvalita komunikácie

Anonym

Pridané: 12.11.2016 21:31:34

100%

+ Blesková a vstřícná komunikace, zájem o mě jako o klienta.

Dodacia lehota

Kvalita dopravy

Prehľadnosť obchodu

Kvalita komunikácie

Anonym

Pridané: 12.09.2016 07:36:13

100%

+ rychlé dodání

Doporučuji, rychlé dodání, skvělá komunikace s prodejcem.

Dodacia lehota

Kvalita dopravy

Prehľadnosť obchodu

Kvalita komunikácie

Anonym

Pridané: 22.11.2016 09:18:47

100%

+ přehlednost

- neobjevila jsem žádné

přehlednost stránky, přehledný popis produtů

Dodacia lehota

Kvalita dopravy

Prehľadnosť obchodu

Kvalita komunikácie

Anonym

Pridané: 29.08.2016 12:05:58

100%

doporucuji obchod bez problemu

Dodacia lehota

Kvalita dopravy

Prehľadnosť obchodu

Kvalita komunikácie

Anonym

Pridané: 22.08.2016 11:09:38

100%

+ dostupnost zahraničního zboží

- žádné

spokojenost

Dodacia lehota

Kvalita dopravy

Prehľadnosť obchodu

Kvalita komunikácie

Anonym

Pridané: 01.08.2016 16:34:57

100%

Jsem naprosto spokojená. Dodání bylo přímo bleskové. S bělícími pásky jsem zatím naprosto spokojená - zatím je využívám asi 5.den, ale už teď vidím obrovské rozdíly. Sice jsou po nich zuby trochu citlivější, ale s tím se holt musí počítat. Obrovská spokojenost, jen a jen doporučuji!

Dodacia lehota

Kvalita dopravy

Prehľadnosť obchodu

Kvalita komunikácie

Anonym

Pridané: 19.07.2016 08:19:14

100%

doporučuji

Dodacia lehota

Kvalita dopravy

Prehľadnosť obchodu

Kvalita komunikácie

Anonym

Pridané: 05.07.2016 11:04:35

100%

+ dostupnost zboží, profesionalita,

spokojenost, již užívám, budu dále využívat možností obchodu

Dodacia lehota

Kvalita dopravy

Prehľadnosť obchodu

Kvalita komunikácie

Anonym

Pridané: 01.06.2016 09:02:44

100%

+ rychlost a spolehlivost

Perfektní, bez problémů

Dodacia lehota

Kvalita dopravy

Prehľadnosť obchodu

Kvalita komunikácie

Anonym

Pridané: 21.05.2016 15:42:40

90%

+ Kvalita

- Cena

Dobrý obchod

Reakcia obchodu:

Vážený zákazník, ďakujeme za pozitívne hodnotenie. Čo sa týka cien, tak tie sú úplne v poriadku a nie sú určite vysoké. Sú porovnateľné s cenami v USA a to si treba uvedomiť: - že USA je tisíce km za oceánom a tovar sem treba doviezť - že treba zaplatiť drahú dopravu z USA až sem - že treba tovar precliť a zaplatiť dolné poplatky + DPH - že predajca má v cenách zahrnuté aj 20% DPH - že máte v zásielke kupón na zľavu 10% na ďalšie nákupy, čo môže pri niektorých tovaroch znamenať zľavu vo výške až 299 Kč a to je už čo povedať - že treba brať do úvahy aj to, že pri kúpe pásikov máte POŠTOVNÉ zo Slovenska do Česka s doručením DO 48 HODÍN ZADARMO. Nás toto poštovné stojí okolo 160 Kč, takže si treba uvedomiť, že tam niekde v cene je asi zahrnuté aj toto poštovné, keďže ho nemáme zadarmo. K cene teda nemusíte nič doplácať. Treba sa na to pozeraž aj z tohto pohľadu. Ceny sú teda v poriadku. Kvalita vždy niečo stojí. Lacné produkty nefungujú. Kvalitné sú samozrejme drahšie, ale fungujú, takže si ich nekupujete zbytočne. V našom e-shope máte istotu originality produktov, keďže sme overený e-shop a originály majú nejakú hodnotu. Ďakujeme za pochopenie a ešte raz sa Vám chceme poďakovať za pozitívnu recenziu. :) Belici-pasky.com

Dodacia lehota

Kvalita dopravy

Prehľadnosť obchodu

Kvalita komunikácie

Anonym

Pridané: 21.05.2016 11:19:30

80%

+ Rychlé dodání, kvalitní produkt.

- Balení zboží, zboží přijde v krabičce, která není nijak chráněna (lepící páska použita pouze z jedné strany), zboží by tak mohlo být lehce odcizeno.

Obchod doporučuji, poskytují kvalitní produkt za odpovídající cenu. Po nákupu obdržíte slevu na další nákup, neplatíte poštovné.

Reakcia obchodu:

Vážený zákazník, ďakujeme za pozitívnu recenziu. Čo sa týka krabičiek, tak tie sú chránené dostatočne. Na JEDINOM mieste, ktoré treba prelepiť a na ktorom sa krabička na mieru otvára, je lepiaca páska. To úplne stačí. Nie je nutné krabičku kompletne nejako oblepovať. Ak by niekto chcel zboží odciziť, tak by to urobil aj keby bola celá krabička poprelepovaná z každej strany. Každá zásielka je poistená. Poslali sme takto za 6 rokov nášho pôsobenia na trhu už skutočne TISÍCE zásielok a ešte nikdy sa nestalo, žeby niekto zboží z krabičky odcizil. Ešte raz Vám ďakujeme za pozitívnu recenziu. Belici-pasky.com

Dodacia lehota

Kvalita dopravy

Prehľadnosť obchodu

Kvalita komunikácie

Anonym

Pridané: 10.05.2016 15:20:03

100%

+ Špičkové zboží za férové ceny

- žádné!

jedinečný sortiment světové úrovně, nikde nekoupíte lépe!100% spokojenost!!!!Všem, co mají zájem o krásné zuby doporučuji!

Dodacia lehota

Kvalita dopravy

Prehľadnosť obchodu

Kvalita komunikácie

Anonym

Pridané: 09.05.2016 06:56:13

100%

+ Kvalitu,rychlost,informování o doručení balíku

- Nevím

Doporučuji na rychlý a bezproblémový nákup

Dodacia lehota

Kvalita dopravy

Prehľadnosť obchodu

Kvalita komunikácie

Anonym

Pridané: 04.04.2016 09:35:56

70%

Mé hodnocení by bylo určitě vyšší, kdyby zásilka byla zaslána na mnou uvedenou adresu. Na zásilce byla uvedeno pouze číslo popisné bez ulice, kterou jsem uváděl. Tudíž jsem si musel zboží vyzvednout na centrální poště a ani žádné oznámení o uložení zásilky by případně nemohlo dojít. Velkou výhodou je však možnost trackingu zásilky.

Reakcia obchodu:

Vážený zákazníku, je to Vaše chyba, ne naše. Vy jste si vybral způsob dopravy "Balík NA POŠTU". My jsme to za Vás nevybrali. My opravdu nemůžeme za to, co si Vy sám vyberete. Pokud jste nechtěl Balík NA POŠTU, neměl jste si to vybrat. Měl jste si vybrat Balík DO RUKY. V takovém případu by se to nestalo. Berte prosíme na vědomí, že jste si sám takový způsob dopravy vybral. Děkujeme. Belici-pasky.com

Dodacia lehota

Kvalita dopravy

Prehľadnosť obchodu

Kvalita komunikácie

Anonym

Pridané: 02.04.2016 21:49:48

100%

+ Rychle dodanie a jednoduchost objednavky

- Neviem o ziadnych

Dodacia lehota

Kvalita dopravy

Prehľadnosť obchodu

Kvalita komunikácie

Anonym

Pridané: 27.03.2016 21:39:55

100%

Maximální spokojenost. Zboží přišlo do 2 prac. dní. Pásky jsou vskutku zázračné! Děkuji moc

Dodacia lehota

Kvalita dopravy

Prehľadnosť obchodu

Kvalita komunikácie

Anonym

Pridané: 06.03.2016 10:58:04

100%

Paráda

Dodacia lehota

Kvalita dopravy

Prehľadnosť obchodu

Kvalita komunikácie

Anonym

Pridané: 06.03.2016 10:19:49

90%

jsem spokojená

Dodacia lehota

Kvalita dopravy

Prehľadnosť obchodu

Kvalita komunikácie

Anonym

Pridané: 06.03.2016 08:48:21

100%

+ Dopravu zdarma

Dodacia lehota

Kvalita dopravy

Prehľadnosť obchodu

Kvalita komunikácie

Anonym

Pridané: 20.02.2016 11:04:14

100%

+ Spolehlivist, rychlost dodani, vyborne komunikace po emailu.

- Zadne me nenapadaji

Rychle jednani, velmi mile me upozornili po emailu i na podvodne obchody s belicimi pasky, kde jsem si malem zbozi objednala, protoze bylo o par stovek levnejsi. Jsem rada, ze me varovali a ja nakoupila zde.

Dodacia lehota

Kvalita dopravy

Prehľadnosť obchodu

Kvalita komunikácie

Anonym

Pridané: 15.02.2016 19:20:14

100%

+ Nkam nemusím jít, vyřeším z obýváku.

Doporučuji.

Dodacia lehota

Kvalita dopravy

Prehľadnosť obchodu

Kvalita komunikácie

Anonym

Pridané: 14.02.2016 13:28:54

100%

+ Crest nemají jinde.

- ----

Doporučuji.

Dodacia lehota

Kvalita dopravy

Prehľadnosť obchodu

Kvalita komunikácie

Anonym

Pridané: 25.12.2015 16:18:27

90%

+ Doporucuji vse v poradku rychle a mile jednani :-)

+ Klara /olomouc/

Doporucuju

Dodacia lehota

Kvalita dopravy

Prehľadnosť obchodu

Kvalita komunikácie

Strana 9/18

5 6 7 8 9 10 11 12 13 14 18