Porovnání pásků

0 ks 0 Kč

Anonym

Pridané: 14.11.2017 10:17:06

100%

+ Vyhodu

Prehľadnosť obchodu

Kvalita komunikácie

Anonym

Pridané: 10.11.2017 23:47:52

100%

+ Rychlé doručení

+ Sleva 10% na příští nákup

Dodacia lehota

Kvalita dopravy

Prehľadnosť obchodu

Kvalita komunikácie

Anonym

Pridané: 26.10.2017 11:31:33

100%

+ rychlost dodání

Dodacia lehota

Kvalita dopravy

Prehľadnosť obchodu

Kvalita komunikácie

Anonym

Pridané: 20.10.2017 08:53:52

100%

+ rychlost dodání do 2 prac.dnů

+ spolehlivost

+ komunikace se zákazníkem po emailu

- zatím o žádném nevím

Dodacia lehota

Kvalita dopravy

Prehľadnosť obchodu

Kvalita komunikácie

Anonym

Pridané: 06.10.2017 12:57:25

100%

přehlednost, dostupnost zboží

Dodacia lehota

Kvalita dopravy

Prehľadnosť obchodu

Kvalita komunikácie

Anonym

Pridané: 02.10.2017 12:20:34

100%

Jsem velmi spokojena. Jsou velmi flexibilní a vždy nějaký dárek. Navíc jejich zboží je perfektní.

Dodacia lehota

Kvalita dopravy

Prehľadnosť obchodu

Kvalita komunikácie

Anonym

Pridané: 02.10.2017 09:51:38

100%

spokojenost

Dodacia lehota

Kvalita dopravy

Prehľadnosť obchodu

Kvalita komunikácie

Anonym

Pridané: 29.09.2017 10:32:44

0%

za cenu 180g zubních past přišly 80g........naposledy

Reakcia obchodu:

***** Túto recenziu poprosíme brať za irelevantnú. Vysvetlenie nižšie ***** Vážený zákazník, je nám ľúto, že ste si neprečítali, čo si objednávate. Pri popise Vami objednanej pasty Baking Soda je jasne uvedená gramáž 82 g. Mali ste to jasne napísané aj na faktúre. Nerozumieme Vášmu rozhorčeniu. Vyplýva však len a len z Vašej chyby, čiže s týmto my naozaj nič neurobíme. Vždy si treba prečítať čo si vlastne objednávam a nepísať bez rozmýšľania takéto nezmysly. Doteraz ste nás nikdy nijako nekontaktovali. Až teraz pri tejto recenzii sa vlastne dozvedáme, že sa Vám niečo nepozdávalo. Takto sa veci neriešia. Hneď bez rozmýšľania osočovať e-shop, ktorý za nič nemôže a hanobiť tak jeho dobré meno neprávom!!! My skutočne nemôžeme za to, že Vy si neprečítate popis produktu. Ďakujeme za pochopenie. Belici-pasky.com *** Táto recenzia je irelevantná a nemá žiadnu výpovednú hodnotu. ***

Dodacia lehota

Kvalita dopravy

Prehľadnosť obchodu

Kvalita komunikácie

Anonym

Pridané: 27.09.2017 09:35:52

100%

+ odborný popis produktu za celkem slušnou cenu, přiložen podrobný návod na použití

- nic

Dodacia lehota

Kvalita dopravy

Prehľadnosť obchodu

Kvalita komunikácie

Anonym

Pridané: 21.08.2017 12:54:04

100%

+ super rychlé vyřízení objednávky a odeslání

+ kvalita zboží

+ jediný obchod prodávající pásky Crest

- nemožnost placení kartou či převodem

Dodacia lehota

Kvalita dopravy

Prehľadnosť obchodu

Kvalita komunikácie

Anonym

Pridané: 29.08.2017 14:44:21

100%

výhoda - slevový kupon na příští nákup

Dodacia lehota

Kvalita dopravy

Prehľadnosť obchodu

Kvalita komunikácie

Anonym

Pridané: 28.07.2017 01:33:27

100%

Přípravky jsem objednávala na základě doporučení dentální hygienistky a jsem mile překvapena. Kvalitní ošetření v ordinaci nenahradí, ale jako podpůrné bělení perfektní ( pokud hygienu dodržujete pravidelně ). Komunikace s obchodem skvělá, rychlá, efektivní. Nebyl problém.

Dodacia lehota

Kvalita dopravy

Prehľadnosť obchodu

Kvalita komunikácie

Anonym

Pridané: 21.07.2017 12:59:24

100%

+ zboží dorazilo už po dvou dnech

+ se společností PPL jsem měla vždy dobré zkušenosti

+ kdysi jsem používala tyto produkty dovezené přímo z USA, a přijde mi, že je to ta samá kvalita, takže za mě můžu jen doporučit

+ vyzkoušela jsem i jiný e-shop, ale kvalita se mi zdála horší, jsem ráda, že jsem objevila tyto stránky

+ na další nákup přišla i sleva na poštovné, to potěší:)

Dodacia lehota

Kvalita dopravy

Prehľadnosť obchodu

Kvalita komunikácie

Anonym

Pridané: 24.07.2017 13:01:43

100%

+ Velmi dobrý produkt, s rychlým dodáním.

Dodacia lehota

Kvalita dopravy

Prehľadnosť obchodu

Kvalita komunikácie

Anonym

Pridané: 16.07.2017 22:49:27

100%

+ Dost rychle doručeno

+ Zboží přišlo v pořádku a splnilo má očekávání

Dodacia lehota

Kvalita dopravy

Prehľadnosť obchodu

Kvalita komunikácie

Anonym

Pridané: 03.07.2017 10:02:37

100%

+ rychlost dodání, dobré ceny,

- snad jen to, že se nedá platit kartou

Dodacia lehota

Kvalita dopravy

Prehľadnosť obchodu

Kvalita komunikácie

Anonym

Pridané: 19.06.2017 11:34:54

100%

+ kvalita

- zboží bylo u přepravce dříve, než přišlo oznámení o expedici, proto došlo k prodlení při převzetí

kvalitni zbozi za skvelou cenu, s kolegyni jsme maximalne spokojeni

Reakcia obchodu:

Vážený zákazník, ďakujeme za pozitívnu recenziu. Zboží nebolo u prepravcu skôr ako Vám bolo odoslané oznámenie emailom o expedícii zásielky. Hneď v deň odoslania zásielky zo Slovenska do Česka Vám bol odoslaný automatický email o expedícii zásielky. Na ďalší deň prišla zásielka na náš český sklad a v tom momente Vám bola odoslaná SMS-ka o expedícii zásielky z českého skladu priamo k Vám. Pomýlila Váš teda asi táto SMS-ka. Dodacia doba je vždy do 48 hodín (v pracovné dni). V tejto SMS-ke bolo aj sledovacie číslo zásielky. Toľko teda naše vysvetlenie. Ešte raz Vám veľmi pekne ďakujeme za pozitívnu recenziu. Vážime si to. Belici-pasky.com

Dodacia lehota

Kvalita dopravy

Prehľadnosť obchodu

Kvalita komunikácie

Anonym

Pridané: 17.06.2017 20:18:41

100%

+ prehledna informace na strankach

+ pasky skutecne funguji

Dodacia lehota

Kvalita dopravy

Prehľadnosť obchodu

Kvalita komunikácie

Anonym

Pridané: 16.06.2017 11:49:23

100%

+ rychlost

+ kvalitní zboží

- žádné

kvalitní zboží rychle poslané slevové kupóny na další nákup

Dodacia lehota

Kvalita dopravy

Prehľadnosť obchodu

Kvalita komunikácie

Anonym

Pridané: 16.06.2017 07:03:05

80%

- nelze platit kartou ani převodem

- jediná možnost je dobírka

Dodacia lehota

Kvalita dopravy

Prehľadnosť obchodu

Kvalita komunikácie

Anonym

Pridané: 30.05.2017 22:52:20

100%

+ Jediný dodavatel znáčky Crest v ČR, rychlost dodaní.

Doporučují. Prodávájí zboží, keteé funguje. Dodání je superrýchlé.

Dodacia lehota

Kvalita dopravy

Prehľadnosť obchodu

Kvalita komunikácie

Anonym

Pridané: 27.05.2017 16:50:55

0%

+ Rychlé vyřízení a velká kvalita za super cenu.

- žádné

Vynikající, doporučuji!

Dodacia lehota

Kvalita dopravy

Prehľadnosť obchodu

Kvalita komunikácie

Anonym

Pridané: 26.05.2017 19:43:17

100%

+ Rychle dodani

Dodacia lehota

Kvalita dopravy

Prehľadnosť obchodu

Kvalita komunikácie

Anonym

Pridané: 25.05.2017 13:53:58

100%

Vše proběhlo v pořádku, mohu doporučit.

Dodacia lehota

Kvalita dopravy

Prehľadnosť obchodu

Kvalita komunikácie

Strana 9/20

5 6 7 8 9 10 11 12 13 14 20