Porovnání pásků

0 ks 0 Kč

Anonym

Pridané: 23.04.2020 10:52:14

80%

+ Široký výběr

+ Přehlednost webu

- Bělicí pásky používám zatím týden, ale rozdíl v odstínu zubů zatím příliš nepozoruji. Dodržuji veškeré zásady a pokyny (vč. bílé diety, pravidelně navštěvuji dentální hygienu), ale kromě lehce zářivějších zubů (nikoli změnu odstínu), nic víc nepozoruji. Uvidím jestli se za týden něco ještě změní. Nutno podotknout, že nejsem ani kuřák, nepiju černé čaje, ani kávu či alkohol. Je mi přes 20 let. V minulosti mi nepomohly žádné bělicí metody. Za mě jsem očekávala víc, už jak se píše v příbalovém letáku, první změny po 3 dnech u mě nenastaly ani po týdnu. Pokud se situace za další týden používání nezlepší, beru to jako vyhození 1500 Kč...

Reakcia obchodu:

Toto hodnotenie je príliš unáhlené. Máte pásiky na 20-dňovú aplikáciu a nie 7-dňovú. Akokoľvek hodnotiť bieliaci účinok po 7 dňoch je príliš unáhlené a predčasné. Bielenie zubov je postupný proces. Sám vidíte, že dokonca už aj sami ste si všimli nejaké zmeny, čo je dobré a bežné. Treba ale normálne použiť CELÉ balenie a spotrebovať všetkých 20 aplikácií podľa návodu na použitie a zbytočne nehodnotiť, keď ste produkt prakticky ešte ani nepoužili = nepoužili celé balenia tak, ako sa to píše aj v návode na použitie. Treba si prípadne prečítať stovky ďalších recenzií iných zákazníkov, ktorí nehodnotili produkt po prvých pár dňoch aplikácie. Belici-pasky.com

Dodacia lehota

Kvalita dopravy

Kvalita komunikácie

Anonym

Pridané: 19.04.2020 08:48:48

100%

Velmi rychlé vyřízení

Kvalita komunikácie

Anonym

Pridané: 20.04.2020 06:43:40

100%

rychlost a spolehlivost

Dodacia lehota

Kvalita dopravy

Kvalita komunikácie

Anonym

Pridané: 15.04.2020 09:06:37

100%

+ rychlost dodání

Dodacia lehota

Kvalita dopravy

Kvalita komunikácie

Anonym

Pridané: 09.04.2020 19:05:00

90%

+ rychlé jednání

+ platba přes PPL možná kartou při osobním převzetí

- platba na dobírku

Pásky jsou velmi účinné. Již po 3.aplikaci lze vidět výsledky. Objednala jsem balení s 20ti pásky, tudíž lze rozdělit např. na dvě poloviny a bělit např. po půl roce nebo dle potřeby. Určitě velká spokojenost a doporučuji. Pasty jsou též dobrým pomocníkem pro bělejší zuby.

Dodacia lehota

Kvalita dopravy

Kvalita komunikácie

Anonym

Pridané: 02.04.2020 08:41:46

100%

+ rychlé dodání

- platba pouze na dobírku

Dodacia lehota

Kvalita dopravy

Kvalita komunikácie

Anonym

Pridané: 25.03.2020 08:39:30

100%

Bělící pásky , vřele i zubni pasty bělící doporučuji bezkonkurencní cena i jednání. Za mě vždy velká spokojenost. Děkuji . Straňákova.

Dodacia lehota

Kvalita dopravy

Kvalita komunikácie

Anonym

Pridané: 25.03.2020 09:47:34

100%

+ Ryché dodání, žádný problém, kvalitní instrukce

Dodacia lehota

Kvalita dopravy

Kvalita komunikácie

Anonym

Pridané: 02.03.2020 12:51:08

100%

Velice rychlá dodávka zboží.

Dodacia lehota

Kvalita dopravy

Anonym

Pridané: 02.03.2020 13:04:16

90%

Rychlé dodání. Pásky Crest jsou nejlepší.

Dodacia lehota

Kvalita dopravy

Kvalita komunikácie

Anonym

Pridané: 16.03.2020 14:53:57

100%

+ Rychlé dodání

Dodacia lehota

Kvalita dopravy

Kvalita komunikácie

Anonym

Pridané: 28.02.2020 08:59:39

100%

+ zareagovali ihned při problému

nemám výhrady

Dodacia lehota

Kvalita dopravy

Kvalita komunikácie

Anonym

Pridané: 25.02.2020 10:09:59

100%

+ Skvělé produkty

+ Rychlé dodání

+ Perfektní komunikace

Dodacia lehota

Kvalita dopravy

Kvalita komunikácie

Anonym

Pridané: 19.02.2020 10:25:00

100%

+ Rychlé dodání zboží

Dodacia lehota

Kvalita dopravy

Kvalita komunikácie

Anonym

Pridané: 18.02.2020 07:10:29

100%

rychlost

Dodacia lehota

Kvalita dopravy

Kvalita komunikácie

Anonym

Pridané: 13.02.2020 11:05:39

100%

+ Doporucuji. Nakup probehl rychle, belici pasky funguji skvele.

- uvitala bych moznost platby kartou online

Dodacia lehota

Kvalita dopravy

Kvalita komunikácie

Anonym

Pridané: 11.02.2020 09:08:21

100%

spokojenost

Dodacia lehota

Kvalita dopravy

Kvalita komunikácie

Anonym

Pridané: 11.02.2020 10:45:01

80%

+ neskutečně rychlé dodání

- platba možná pouze na dobírku

Dodacia lehota

Kvalita komunikácie

Anonym

Pridané: 04.02.2020 14:17:06

100%

+ rychlé dodaní

+ komunikace

Super produkt, po třech dnech jsem mela krasně bílé zuby. Ráno jsem si vyčistila zuby zubní pastou Crest a zuby vypadají krásně a zdravě. Obrovská spokojenost

Dodacia lehota

Kvalita dopravy

Kvalita komunikácie

Anonym

Pridané: 06.02.2020 10:49:56

100%

super

Dodacia lehota

Kvalita dopravy

Kvalita komunikácie

Anonym

Pridané: 25.01.2020 12:26:37

10%

Zboží bylo na E-shopů dostupné. Provedl jsem tedy řádnou objednávku a druhy den byla zrušena ze strany obchodu s odůvodněním, ze zboží už nemají a dostanou ho předchozí zákazníci -:(.

Reakcia obchodu:

Je úplne normálne, že sa občas stane, že sa nejaký produkt cez víkend vypredá a že na pondelok neostane pre všetkých zákazníkov. Stáva sa to skutočne len veľmi výnimočne. Cez víkendy samozrejme nesedíme v sklade. Zároveň skutočne nechápeme, že niekto dá e-shopu, s ktorým mal doteraz len pozitívne skúsenosti, takúto negatívnu recenziu, ktorá úplne zbytočne ponižuje percentá odporúčaní, na ktorých sa v dnešnej dobe a hlavne v takomto odvetví (produkty na bielenie zubov) veľmi ťažko pracuje, a to len preto, lebo si objednal vypredaný produkt. Toto považujeme naozaj za podlé a prehnané konanie tohto pána. Navyše si tento pán objednal normálnu zubnú pastu. V e-shope sú desiatky podobných a dokonca skoro rovnakých iných zubných pást, z ktorých si mohol pokojne ihneď vybrať ktorúkoľvek inú a mal by ju na druhý deň doma. Neurobil tak, čiže toto konanie naozaj nechápeme. Je tu množstvo iných serióznejších recenzií. Túto odporúčame ignorovať, keďže ju považujeme za neserióznu. Belici-pasky.com

Kvalita komunikácie

Anonym

Pridané: 20.01.2020 09:55:57

100%

Doporučuji

Dodacia lehota

Kvalita dopravy

Kvalita komunikácie

Anonym

Pridané: 14.01.2020 09:32:35

90%

+ Great product. First time (2,5 years ago) I have used full packing. This time I have bought half of the packing and it worked perfectly.

I can recommend this product. It’s easy to use and it working as expected.

Dodacia lehota

Kvalita dopravy

Kvalita komunikácie

Anonym

Pridané: 09.01.2020 07:26:35

100%

+ Nabízí báječné, kvalitní a hlavně originální produkty

+ Dobrá přehlednost stránek

+ Komunikace obchodu - reagují rychle

Pásky užívám teprve třetí den, tak uvidíme, jak budou zoubky vypadat po 14. Pasta je super, i malá pastička jako dárek je parádní. Brzy budu objednávat do zásoby další.

Dodacia lehota

Kvalita dopravy

Kvalita komunikácie

Strana 2/20

1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 20