Jak vybírat bělící pásky

 

Pokud se nemůžete rozhodnout, které pásky z nabídky značky Crest si máte vybrat, přečtěte si naše rady a doporučení v tomto článku. Všechny pásky Crest jsou účinné, což je výrazně odlišuje od jiných konkurenčních výrobků na domácí bělení zubů. My však za vás vybrat nemůžeme. Vy sami musíte vědět, jakou úroveň bělení požadujete, jak máte připravený rozpočet na koupi tohoto výrobku, nebo zda nemáte nějak extra citlivé zuby a podobně. I na základě těchto faktorů se rozhodujte při výběru bělicích pásků. Dalšími faktory jsou například:

 

- délka bělicí kúry ve dnech – zda vám vyhovuje postupné vícedenní bělení nebo zda chcete zuby vybělit co nejdříve.

- délka jedné aplikace v minutách – pokud máte zuby náchylnější na citlivost, tak si raději vybírejte 30 až 45minutové pásky místo hodinových – jen pro jistotu, aby bylo bělení určitě bezbolestné a na 100 % pohodlné.

- zda pásky mají nebo nemají technologii silnějšího přilepení na zuby Advanced Seal a zda vám na tom vůbec záleží, nebo zda vám nebude překážet, jestli se pásek bez této technologie při dotyku může na zubech během aplikace trochu hýbat či smýkat. Jde tu jen o komfort během aplikace. 

 

Pásky můžete rychleji vybrat také pomocí naší srovnávací tabulky nebo infografiky:

 

Bělicí pásky Crest - které vybrat

 

Pokud si ani po přečtení našich rád nebudete umět vybrat, kupte si bělící pásky Crest Professional Effects. Jsou to nejprodávanější a dlouhodobě nejoblíbenější pásky z nabídky značky Crest. K dispozici je i poloviční balení pásků Professional Effects

 

V tomto článku najdete popsané hlavní výhody či mírné nevýhody jednotlivých typů pásků a podle toho si budete moci snadněji zvolit ideální výrobek vhodný právě pro vás.

 

Všeobecně platí, že všechny bělící pásky Crest jsou účinné. Takže se nemusíte obávat, že jestli si vyberete nějaké slabší, nevybělí vám zuby. Zuby budou určitě bělejší i se slabším druhem pásků. Čím jsou však silnější, tím je účinek bělení zubů lepší a vydrží déle. Samozřejmě to záleží i na následné péči o zuby. Trvanlivosti bílého odstínu zubů pomůžete, pokud budete pravidelně používat zubní pasty Crest, které dokonale udržují bělost zubů.

 

 

Porovnání bělících pásků Crest

 

 

Supreme Professional Exclusive

bělící pásky na zuby Crest Supreme Professional Exclusive

 

Jedná se o nejsilnější pásky z nabídky, hovoříme-li o koncentraci účinné bělící látky v páscích. Balení obsahuje 42 pásků na 21 hodinových aplikací + bělící lampičku na zuby pro vyboostování efektu. Používají se na 60 minut jednou denně.

Pásky Supreme jsou koncentrací nejsilnější, proto nejsou vhodné pro lidi s velmi citlivými zuby, jelikož bělení by pro ně mohlo být nepříjemné. Během každého bělení zubů se může vyskytnout jako neškodná doprovodná reakce přechodně zvýšená citlivost zubů.

Tento novější typ pásků Supreme už má také Advanced Seal (Strong Grip, No Slip) technologii, kterou starší pásky Supreme neměly. Pásky tedy drží na zubech pevně jako přilepené lepidlem a bělení je tak pohodlnější.

Pokud hledáte nejsilnější pásky z celé nabídky a neobáváte se vůbec možné mírné doprovodné reakce každého účinného bělení zubů, kterou je citlivost zubů během bělící kúry, sáhněte po těchto páscích. Jsou tím nejsilnějším, co u značky Crest naleznete.

 

Výhody:

  • postupné vícedenní bělení
  • nejsilnější z celé nabídky značky Crest
  • vysoký level bělení

Nevýhody:

  • u lidí s citlivějšími zuby může být bělení 2-10 dní trochu více nepříjemné kvůli možné zvýšené citlivosti zubů

Celkové hodnocení: Level 5

 

 

 

3D PROFESSIONAL White + LED LIGHT s bělicí lampou resp. 3D White 1hour EXPRESS + LED LIGHT

 

Bělicí pásky Crest 3D White 1hour EXPRESS + LED LIGHT s bělicí lampou

Účinkem jedny z nejlepších pásků z nabídky. Balení obsahuje i profesionální bělicí lampu na zuby určenou pro domácí použití. Lampa maximalizuje a urychluje bělicí účinek pásků.

V kombinaci s lampou jsou tyto pásky nejlepším produktem na bělení zubů v e-shopu.

Balení obsahuje až 19 aplikací na hodinu denně. Efekt je urychlovaný a maximalizovaný působením speciálního světla, proto se s těmito pásky dosahují nejlepší výsledky bělení zubů.

 

 

Výhody:

  • Strong Grip, No Slip“ technologie silného přilepení na zuby
  • profesionální bělicí lampa na zuby je součástí balení

Nevýhody:

  • Kvůli delšímu hodinovému bělení denně se může vyskytnout během bělicí kúry zvýšená citlivost zubů jako možná neškodná doprovodná reakce každého bělení zubů.

 Celkové hodnocení: Úroveň 5

 

  

 

3D White SUPREME BRIGHT

 

Bělící pásky Crest 3D White supreme bright

Spolu s pásky s bělící lampou LED a pásky Supreme se jedná o nejsilnější pásky z celé nabídky značky Crest. Balení obsahuje 21 aplikací na 60 minut denně.

Pokud nemáte problém s citlivostí zubů a hledáte TOP produkt pro co nejlepší efekt bělení zubů, vyberte si tyto pásky.

K bělení zubů nepotřebujete LED lampu, jedná se jen o malý vylepšovák pro urychlení bělení. Bělení je bez ní pohodlnější, proto jsou pásky Supreme Bright velmi dobrou volbou.

 

Výhody:

  • „Strong Grip, No Slip“ technologie silného přilepení na zuby
  • profesionální efekt bělení zubů

Nevýhody:

  • kvůli delšímu hodinovému bělení denně se může vyskytnout během bělící kúry zvýšená citlivost zubů jako možná neškodná doprovodná reakce každého bělení zubů. Nevhodné pro lidi s citlivými zuby.

Celkové hodnocení: Level 5

 

 

 

3D White Professional EffectsNejoblíbenější bělící pásky na zuby Crest Professional Effects na domácí bělení zubů.

 

Doporučený výrobek. PRODUKT ROKU 2022 podle portálu heureka.cz a celoročních recenzí skutečných uživatelů produktu.

Jde o nejoblíbenější pásky z celé nabídky. Vysoký stupeň bělení a zároveň poměrně nízká cena za tuto vysokou úroveň bělení zubů. Tyto pásky postačují na profesionální vybělení zubů u 99 % lidí se zdravými zuby. Používají se 20 dní nebo podle potřeby i méně, každý den na 45 minut. Jedná se o postupné vícedenní bělení, které je velmi účinné. Je to ideální volba pro každého.

Pokud si nemůžete vybrat a máme vybrat za vás, tak vám doporučujeme právě tyto pásky.

 

Výhody:

  • mají „Advanced Seal“, resp. Strong Grip, No Slip technologii silnějšího přilepení na zuby, takže drží na zubech velmi pevně a během aplikace se neposouvají
  • postupné vícedenní bělení, které je velmi účinné
  • výborný poměr kvalita/cena
  • množství získaných prestižních ocenění ve známých časopisech, internetových, tištěných a televizních médiích v USA
  • nejoblíbenější pásky z celé nabídky Crest
  • vysoká úroveň bělení
  • jsou zcela ideální – 20 dní (ideální délka bělení – zuby se postupně krásně vybělí na maximální možný efekt dostatečně precizně tak, aby vydržely dlouho bílé), 30-45 minut denně (pohodlná délka bělení s minimálním rizikem zvýšené citlivosti zubů během bělení u většiny lidí), technologie silnějšího přilepení na zuby (drží pevně a během aplikace můžete klidně i pít či jíst).

Nevýhody:

  • žádné nevýhody

Celkové hodnocení: Úroveň 4

 

 

 

3D White RADIANT EXPRESS

 

Bělící pásky Crest 3D White RADIANT EXPRESS

14denní bělící kúra s hodinovými aplikacemi. Tyto pásky nabízejí vysoký stupeň bělení zubů, stejný jako oblíbené pásky Professional Effects, avšak jsou cenově výhodnější. 

Pokud hledáte vysoký level bělení podobný levelu nejoblíbenějších pásků Professional Effects a chcete trochu rychlejší bělící kúru, zároveň nemáte citlivé zuby, doporučujeme právě tyto pásky.

 

Výhody:

  • mají „Advanced Seal“, resp. Strong Grip, No Slip technologii silnějšího přilepení na zuby, takže drží na zubech velmi pevně a během aplikace se neposouvají
  • relativně rychlé (14 dní), ale postupné vícedenní bělení, které je velmi účinné
  • výborný poměr kvalita/cena
  • vysoký level bělení
  • výhodná cena

Nevýhody:

  • kvůli delšímu hodinovému bělení denně se může vyskytnout během bělící kúry zvýšená citlivost zubů jako možná neškodná doprovodná reakce každého bělení zubů. Nevhodné pro lidi s citlivými zuby.

Celkové hodnocení: Level 4

 

 

 

3D Professional White resp. 3D PROFESSIONAL Bright

 

bělící pásky na zuby Crest 3D PROFESSIONAL White

Obě varianty poskytují vysoký stupeň bělení s ideálním počtem aplikací. Tyto pásky postačují pro profesionální vybělení zubů u 99 % lidí se zdravými zuby. Používají se 20 resp. 18 dní nebo podle potřeby i kratší dobu, každý den na 30 minut. Zuby jsou bílé už po prvních 3–7 aplikacích. Jde o postupné vícedenní bělení, které je velmi účinné. Je to ideální volba pro každého. 

Pokud si nedokážete vybrat a máme vybrat za vás, tak vám doporučujeme právě tyto pásky.

 

Výhody:

  • mají „Advanced Seal“, resp. Strong Grip, No Slip technologii silnějšího přilepení na zuby, takže drží na zubech velmi pevně a během aplikace se neposouvají
  • postupné vícedenní bělení, které je velmi účinné
  • vyšší level bělení za nižší cenu
  • jsou zcela ideální – 20/18 dní (ideální délka bělení – zuby se postupně krásně vybělí na maximální možný efekt dostatečně precizně tak, aby vydržely dlouho bílé), 30 minut denně (pohodlná délka bělení s minimálním rizikem zvýšené citlivosti zubů během bělení u většiny lidí), technologie silnějšího přilepení na zuby (drží pevně a během aplikace můžete klidně i pít či jíst).

Nevýhody:

  • žádné nevýhody

Celkové hodnocení: Úroveň 4

 

 

 

3D BRILIANCE White

bělící pásky na zuby Crest 3D BRILLIANCE White

  

Pásky se středně vysokým stupněm bělení.

Používají se 16 dní, každý den na 30 minut. 

 

Výhody

  • mají Advanced Seal technologii

Nevýhody

  • žádné 

Celkové hodnocení: Level 3

  

   

 

3D Glamorous WhiteBělicí pásky na zuby na 14denní bělení zubů 30 minut denně.

 

Bělící pásky na zuby na 14denní bělení zubů 30 minut denně. 

Pokud hledáte dobrý produkt, který viditelně vybělí zuby a půjde o efekt, který vydrží dostatečně dlouho, nepotřebujete to úplně nejdražší a nejsilnější z nabídky, doporučujeme vám tyto pásky „vyšší střední třídy“.

 

Výhody:

  • mají „Advanced Seal“ (Strong Grip, No Slip) technologii
  • postupné vícedenní bělení
  • střední cesta, poměrně nízká cena
  • je to taková o stupeň nižší lacinější alternativa pásků ideálních Professional Effects
  • 14 dnů je dostatečně dlouhý proces bělení zubů, aby vydržely bílé při dobré péči o zuby opravdu dlouho

Nevýhody:

  • žádné nevýhody

Celkové hodnocení: Úroveň 3

 

 

 

3D 1-hour EXPRESS

 bělící pásky na zuby Crest 3D 1-hour EXPRESS

Rychlý způsob bělení zubů díky 10 hodinovým aplikacím

Pokud s bělením spěcháte, zvolte tyhle pásky, avšak je třeba brát na vědomí, že ne každému zabírá rychlé nárazové bělení naprosto ideálně. Někdo může mít zuby hezky vybělené, ale pro někoho je vhodnější spíše postupné vícedenní bělení, které obecně doporučujeme. 

 

Výhody:

  • rychlý způsob získání bělejších zubů
  • mají Advanced Seal technologii

Nevýhody:

  • může se vyskytnout mírně zvýšená citlivost zubů, jelikož se jedná o hodinové aplikace a tzv. nárazové bělení během krátkého období.

Celkové hodnocení: Úroveň 3

  

 

 

3D Whitestrips LUMINOUS

 

bělící pásky Crest 3D Whitestrips LUMINOUS

Rychlejší způsob bělení zubů díky deseti 45minutovým aplikacím. 

Středně vysoký stupeň bělení zubů za velmi přijatelnou cenu.

 

Výhody:

  • rychlý způsob získání bělejších zubů
  • mají Advanced Seal technologii

Nevýhody:

  • středně vyšší level bělení, který ale může kvůli menšímu počtu aplikací v některých specifických případech znamenat méně viditelný efekt. Je to opravdu velmi individuální, ale má-li člověk zuby zbarvené do hloubky dlouhodobějším působením externích faktorů, asi bude potřebovat na výrazný efekt větší množství aplikací než 10. Jde i o to, co komu stačí jako „výsledek bělení“.

Celkové hodnocení: Level 3

 

 

 

3D Whitestrips Bright

 

bělicí pásky na zuby Crest 3D Whitestrips Bright

Bělící pásky podobné páskům Luminous, avšak toto balení obsahuje aplikace určené pro 30minutové bělení namísto 45minutového. Gel potažený na páscích má tedy nastavenou kratší výdrž. Po 30 minutách začíná výrazněji neutralizovat, a proto má toto balení oproti páskům Luminous nižší level bělení i přes větší počet aplikací a podobnou koncentraci gelu. Obsahuje 11 aplikací.

Stačí vám i slabší, ale dobře viditelný bělící efekt? Nebo chcete zuby jen průběžně udržovat vybělené a nechcete zaplatit mnoho? V takovém případě jsou tyto pásky vhodné právě pro vás.

 

Výhody:

  • nízká cena
  • mají technologii silnějšího přilepení na zuby
  • poskytují základní stupeň bělení zubů, který je však při srovnání s jinými produkty pro domácí bělení zubů v této ceně jednoznačně nejlepší, jelikož je všeobecně známo, že pásky Crest prostě fungují a jiné produkty bohužel u většiny lidí prostě nezabírají nebo zaberou jen na týden. Takže pokud se rozhodujete, jestli si koupit v této cenové kategorii pásky Crest Vivid nebo jiný konkurenční produkt, volba by měla být naprosto jasná.
  • pokud máte sytě žluté nebo mírně žluté zuby a jste mladí, nekouříte 25 let, tak vám i tyto pásky vybělí zuby do pěkné bílé barvy a určitě budete spokojeni

Nevýhody:

  • nižší stupeň bělení zubů

Celkové hodnocení: Level 2 

 

 

 

3D Whitestrips Classic Vivid

 

bělící pásky na zuby Crest 3D Whitestrips Classic Vivid

Balení s nejmenším počtem pásků s nižší koncentrací. 10denní aplikace na 30 minut denně. Nižší úroveň bělení zubů. 

Potřebujete zuby jen dobělit? Nebo průběžně udržovat vybělené? Nebo vám postačuje i něco slabšího s dobrým a viditelným, ale slabším účinkem? A nechcete zaplatit moc. V tom případě jsou tyto pásky vhodné právě pro vás.

 

Výhody:

  • velmi nízká cena
  • nově už mají i pásky Vivid technologii silnějšího přilepení na zuby
  • poskytují základná stupeň bělení zubů, který je však při porovnání s jinými produkty na domácí bělení zubů v této ceně jednoznačně nejlepší, protože je všeobecně známé, že pásky Crest prostě fungují a jiné produkty bohužel u většiny lidí jednoduše nezabírají, nebo zaberou jen na týden. Takže pokud se rozhodujete, zda si koupit v této cenové hladině pásky Crest Vivid, nebo jiný konkurenční produkt, volba by měla být úplně jasná.
  • pokud máte sytě žluté nebo mírně žluté zuby a jste mladý, nekouříte 25 let, tak vám i tyto pásky vybělí zuby do pěkné bílé barvy a určitě budete spokojený
  • nová verze je proti starší vylepšená tak, že má i Advanced Seal technologii No Slip, proto pásky nekloužou a drží na zubech pevně.

Nevýhody:

  • nižší stupeň bělení zubů

Celkové hodnocení: Level 2

 

 

 

3D Sensitive White

 bělící pásky na zuby Crest 3D White Sensitive

Jsou určené speciálně pro lidi s citlivými zuby. Balení obsahuje pásky na 13, resp. 18denní aplikaci (starší design obalu na obrázku napravo vs. novější design nalevo). Pásky se aplikují na 30 minut denně. Bělení probíhá šetrně a postupně. Neposkytují sice vysoce profesionální stupeň bělení jako jiné pásky Crest, ale většině lidí s poměrně bělejším odstínem zubů vyhovují a postačují. Díky speciálně vyvinutému gelu neexistuje žádné riziko doprovodné reakce zvýšené citlivosti zubů během bělení. 

Pokud máte vysloveně citlivé zuby a nevadí vám trochu slabší efekt, který je omezován právě tím, že se jedná o pásky na citlivé zuby, vyberte si tyto pásky. 

 

Výhody:

  • žádné riziko průvodní reakce zvýšené citlivosti zubů během bělení
  • vhodné i pro lidi s citlivými zuby
  • mají i Advanced Seal technologii No Slip, proto pásky nekloužou

Nevýhody:

  • nižší stupeň bělení

Celkové hodnocení: Level 2

 

 

 

3D Sensitive Bright

 

bělicí pásky pro citlivé zuby Crest 3D Sensitive Bright

Jsou určeny speciálně pro lidi s citlivými zuby. Balení obsahuje 14 aplikací na 45 minut denně, což znamená delší aplikace než předchozí jmenované pásky na citlivé zuby s názvem 3D Sensitive White. Efekt tedy může být mírně lepší, i když níže uvádíme stejný level bělení „2“. Bělení probíhá šetrně a postupně.

Neposkytují sice vysoce profesionální stupeň bělení než jiné pásky Crest, ale většině lidí s poměrně bělejším odstínem zubů vyhovují a postačují. Díky speciálně vyvinutému gelu neexistuje žádné riziko doprovodné reakce zvýšené citlivosti zubů během bělení.

Pokud máte vysloveně citlivé zuby a chcete si je vybělit, tyto pásky jsou určeny právě pro vás.

 

Výhody:

  • žádné riziko doprovodné reakce zvýšené citlivosti zubů během bělení
  • vhodné i pro lidi s citlivými zuby
  • mají také Advanced Seal technologii No Slip, proto pásky nekloužou

Nevýhody:

  • mírně nižší stupeň bělení

Celkové hodnocení: Level 2

 

 

 

 

Vybrali jste si? Pokud náhodou ne, klidně se nás zeptejte na konkrétní otázky e-mailem nebo si vyberte nejprodávanější pásky, které doporučujemebělící pásky Professional Effects.

 


Přihlášení

 
Obnovení zapomenutého hesla

Nemáte ještě účet?

Nákupní košík

Zavřít X

Nákupní košík je prázdný.

Pokračovat v nákupu