Porovnání pásků

0 ks 0 Kč

Anonym

Pridané: 23.05.2017 18:39:40

100%

bez chybičky - doporučuji

Dodacia lehota

Kvalita dopravy

Prehľadnosť obchodu

Kvalita komunikácie

Anonym

Pridané: 19.05.2017 20:24:20

100%

+ Přehlednost

- Některé pásky dlouhodobě nejsou skldem

Budu nakupovat i do budoucna

Reakcia obchodu:

Ďakujeme za pozitívnu recenziu. Dlhodobo nie sú skladom len tie pásiky, ktoré sa už nevyrábajú, ako napríklad Brilliance FlexFit Supreme a podobne. Všetky ostatné druhy pásikov sú na sklade skoro stále. Ďakujeme. Belici-pasky.com

Dodacia lehota

Kvalita dopravy

Prehľadnosť obchodu

Kvalita komunikácie

Anonym

Pridané: 16.05.2017 09:06:28

100%

spokojenost

Dodacia lehota

Kvalita dopravy

Prehľadnosť obchodu

Kvalita komunikácie

Anonym

Pridané: 14.05.2017 06:57:39

90%

+ zboží, které jiné eshopy nenabízejí, poměrně široký sortiment

- zatím žádné, možná vysoká cena pasku na zuby

doporučuji

Dodacia lehota

Kvalita dopravy

Prehľadnosť obchodu

Kvalita komunikácie

Anonym

Pridané: 22.04.2017 13:10:01

100%

+ Jeden z mála e-shopů který prodává toto zboží

- nevím o žádných

Určitě nákup doporučuji, vyšší ceny ale dostanete opravdu originál.

Dodacia lehota

Kvalita dopravy

Prehľadnosť obchodu

Kvalita komunikácie

Anonym

Pridané: 18.04.2017 08:04:04

100%

+ rychlost, kvalita

- nevím o slabinách

naprostá pohoda

Dodacia lehota

Kvalita dopravy

Prehľadnosť obchodu

Kvalita komunikácie

Anonym

Pridané: 18.04.2017 19:38:58

100%

- postovne by mohlo byt v cene

Reakcia obchodu:

Vážený zákazník, ďakujeme za pozitívne hodnotenie. Poštovné JE ZDARMA pri objednávkach nad 1200 Kč. Pri nižších objednávkach nie je, ale nemôže byť všetko vždy zadarmo. Poštovné platiť musíme a zo Slovenska do Česka s doručením do 48 hodín stojí naozaj dosť, viac ako je spoplatnené pre zákazníka pri objednávkach do 1200 Kč. Ďakujeme za pochopenie. Belici-pasky.com

Dodacia lehota

Kvalita dopravy

Prehľadnosť obchodu

Kvalita komunikácie

Anonym

Pridané: 25.04.2017 16:03:59

100%

+ Rychlost

- Žádné

Mohu jedině doporučit

Dodacia lehota

Kvalita dopravy

Prehľadnosť obchodu

Kvalita komunikácie

Anonym

Pridané: 08.04.2017 05:54:28

100%

Vše dorazilo v pořádku, budu objednávat zase.

Dodacia lehota

Kvalita dopravy

Prehľadnosť obchodu

Kvalita komunikácie

Anonym

Pridané: 27.03.2017 15:10:16

100%

Doporučuji

Dodacia lehota

Kvalita dopravy

Prehľadnosť obchodu

Kvalita komunikácie

Anonym

Pridané: 04.03.2017 15:31:57

90%

- nelze platit kartou

Dodacia lehota

Kvalita dopravy

Prehľadnosť obchodu

Kvalita komunikácie

Anonym

Pridané: 05.03.2017 13:15:08

100%

+ Bělící pásky určitě doporučuji, po prvním týdnu bělení vidím obrovský rozdíl a citlivost zubů zatím nepozoruji.

Dodacia lehota

Kvalita dopravy

Prehľadnosť obchodu

Kvalita komunikácie

Anonym

Pridané: 03.03.2017 14:41:53

100%

- Žádné

Maximální spokojenost, všem doporučuji!

Dodacia lehota

Kvalita dopravy

Prehľadnosť obchodu

Kvalita komunikácie

Anonym

Pridané: 26.02.2017 18:38:47

80%

+ Rychlost

- ---

Doporučuji

Dodacia lehota

Kvalita dopravy

Prehľadnosť obchodu

Kvalita komunikácie

Anonym

Pridané: 25.02.2017 14:25:48

80%

+ rychlost

- stránky jsou nepřehledné

doporučuji

Reakcia obchodu:

Vážený zákazník, ďakujeme za recenziu. Podľa nášho názoru sú stránky dostatočne prehľadné. Na ich prehľadnosti sme pri nedávnej prerábke webu spolupracovali s renomovanou reklamnou agentúrou. Nevieme si predstaviť ako viac by sa dali webstránky sprehľadniť, keďže obsahujú všetky prvky uľahčenia orientácie a všetky potrebné informácie na veľa rôznych miestach, avšak budeme radi ak máte ešte nejaký nápad na vylepšenie a sprehľadnenie webu a pošlete nám ho mailom. Ďakujeme. Na webe sa nachádza napríklad prehľadná tabuľka porovnania pásikov a na inom mieste na webe aj tabuľka pre porovnanie zubných pást. http://belici-pasky.com/info/porovnani-pasku/id-info-articles/26 Ďalej tam nájdete napríklad aj sekciu Ako si vybrať: http://belici-pasky.com/article/jak-si-vybrat-pasky/id/86/id_top_article/85 Pri každom produkte je nielen v katalógovom výpise produktov, ale aj v detaile každého produktu jasne uvedený počet pásikov v balení a spôsob aplikácie, gramáže zubných pást a podobne. Produkty sú rozdelené do kategórií a pasty aj do podkategórií. Budeme radi ak nám pošlete Váš nápad na ešte väčšie vylepšenie a sprehľadnenie webu. Ďakujeme. Belici-pasky.com

Dodacia lehota

Kvalita dopravy

Prehľadnosť obchodu

Kvalita komunikácie

Anonym

Pridané: 09.02.2017 14:41:36

80%

+ Belici pasky jsem zkusila hned druhy den, hned po prvnim vyzkousenim (30 min) jsem videla malilinkaty rozdil, ale ta bolest dalsi den - citlivost, ta me zabiji :D to je jedine minus :-( jinak super, i pasta na zuby (y)

Dodacia lehota

Kvalita dopravy

Prehľadnosť obchodu

Kvalita komunikácie

Anonym

Pridané: 30.01.2017 09:44:44

100%

+ Dodání tohoto výrobku

- Žádné

Výborná doručovací doba. Skvělá paleta produktů.

Dodacia lehota

Kvalita dopravy

Prehľadnosť obchodu

Kvalita komunikácie

Anonym

Pridané: 14.01.2017 20:03:49

0%

nedodržena lhůta dodávky do 2 pracovních dnů, jinak bez problému

Reakcia obchodu:

Vážený zákazník, objednávku ste uskutočnili v stredu (4.1.). V stredu sme Vám zásielku aj odoslali. Zásielka Vám mala byť dodaná v piatok. Bola dodaná v pondelok, čiže po dvoch nepracovných víkendových dňoch. To znamená, že zásielka sa omeškala len o 1 jediný deň. Ospravedlňujeme sa za toto 1-dňové meškanie. Netušíme kde nastala chyba. My sme Vám zásielku odoslali hneď v prvý deň, čiže na našej strane žiadna chyba nenastala. Meškanie nastalo u prepravcu, nevieme prečo. Doteraz sme o ňom ani nevedeli, keďže ste nás o meškaní doteraz neinformovali. Zásielka Vám teda bola dodaná do 3 pracovných dní namiesto dvoch. Za chybu prepravcu sa ospravedlňujeme. Dodacia doba 2 prac.dní je u nás dodržiavaná prakticky vždy, toto je len malá výnimka, za ktorú však nemôžeme. Ďakujeme za pochopenie. Belici-pasky.com

Dodacia lehota

Prehľadnosť obchodu

Anonym

Pridané: 07.01.2017 17:07:48

100%

Pásky znám z USA. Zuby mi vybělili. A proto jsem nakoupila zde.

Dodacia lehota

Kvalita dopravy

Prehľadnosť obchodu

Kvalita komunikácie

Anonym

Pridané: 03.01.2017 10:44:19

100%

+ Good assortiment.

- The shop doesn't sell mouthwash.

Dodacia lehota

Kvalita dopravy

Prehľadnosť obchodu

Kvalita komunikácie

Anonym

Pridané: 03.12.2016 17:15:15

70%

+ nedokáži posoudit po prvním nákupu

- nedokáži posoudit po prvním nákupu

obchod jako takový je v pohodě, problém byl na straně doručující České pošty, která nerespektovala způsob doručení, tak jak jsem požadoval, tedy balík do ruky. Ale to je spíše k zamyšlení pro obchod, zda nenabízet i alternativní způsoby doručování?

Reakcia obchodu:

Vážený zákazníku, děkujeme za pozitivní recenzi. Chyba České pošty nás mrzí. V nabídce ale máme přece i jiné způsoby doručení. Vybrat jste si klidně mohl i doručení kurýrem PPL nebo doručení Balík na poštu. Děkujeme za pochopení. Belici-pasky.com

Dodacia lehota

Kvalita dopravy

Prehľadnosť obchodu

Kvalita komunikácie

Anonym

Pridané: 22.11.2016 19:29:01

100%

vše proběhlo rychle a v pořádku, obchod doporučuji

Dodacia lehota

Kvalita dopravy

Prehľadnosť obchodu

Kvalita komunikácie

Anonym

Pridané: 19.11.2016 18:48:16

90%

+ Přehlednost

+ Rychlá doprava

+ Jediný nabízející toto zboží

- nevím o žádné

Vše v pořádku, obchod můžu jedině doporučit. Chytla jsem pásky v akci, takže i fajn cena. Mimo vše - pásky opravdu fungují, nejspíš jako jediná dostupná věc na českém trhu. Jsem maximálně spokojená.

Dodacia lehota

Kvalita dopravy

Prehľadnosť obchodu

Kvalita komunikácie

Anonym

Pridané: 09.11.2016 11:17:57

100%

+ Levné zboží, levná doprava.

- Nenašel jsem nic.

Obchod vřele doporučuji. Kdyby takto fungoval každý obchod, byl by život jednodušší.

Dodacia lehota

Kvalita dopravy

Prehľadnosť obchodu

Kvalita komunikácie

Strana 10/20

6 7 8 9 10 11 12 13 14 15 20